Offerte aanvragen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

 *
Schilderwerk
Verbouw- en renovatiewerk
Beide
 *
 *
 *
 *
Ik ga akkoord met het privacy statement

Over Hoogeweg

Begin jaren zestig is de heer E. Hoogeweg samen met zijn vader het schildersbedrijf in Amstelveen begonnen. Vijftig jaar later is de huidige directie meer dan trots dat de heer Hoogeweg op 72-jarige leeftijd nog steeds als adviseur aan het bedrijf verbonden is. Telkens weer blijkt dat zijn ervaring, enthousiasme en passie voor het schildersvak van onschatbare waarde zijn. 
Hoogeweg Schildersbedrijf hecht grote waarde aan een regelmatige bijscholing van zijn medewerkers en ziet deze "éducation permanente" als een onontbeerlijke voorwaarde om bij te blijven en volgens de laatste stand van de schilderstechnieken gemotiveerd te kunnen werken.

Onze vakmensen geven iedere dag kleur aan Amsterdam, Amstelveen en omstreken. Bent u op zoek naar een erkend schildersbedrijf voor uw huis, bedrijfspand of ander gebouw? We nodigen u graag uit om onze diensten en referenties te bekijken.

 

De klant is koning

Als erkend schildersbedrijf telt voor ons maar één ding: klanten tevreden stellen en houden. Hoogeweg hecht er waarde aan een langdurige relatie op te bouwen die gebaseerd is op vertrouwen. Onze gemotiveerde schilders werken met de beste  materialen om tot een optimaal resultaat te komen.